29 Март, 2020
0.0307

КОЛКАВ ИМОТ ПОСЕДУВААТ: Ѕирнете колку се богати пратениците од македонскиот политички блок

Објавено во: Економија 24 Февруари, 2020

Земјиште, куќа, акции, депозити, кредити .... пријавиле дел од пратениците од македонскиот политички блок како дел од имотната состојба.

Анализирајќи ги податоците, „Порталб.мк“ објави што и колку поседуваат дел од пратениците од редовите на ВМРО ДПМНЕ и СДСМ,меѓу кои се Јагода Шахпаска, Илија Димовски, Панчо Димов,Јован Митревски и други.

Собранието се распушти а веќе по 30 дена пратениците ќе мора да достават нови анкетни листови до ДИК со што ќе може да се направи и споредба кој колку се збогатил или пак осиромашил за време на мандатот кој помина.

Сите детали, од анализата може да ги погледнете овде.

Можеби ќе ве интересира

Владата подготвува нов пакет економски мерки

Владата подготвува нов пакет економски мерки

Македонски телеком: Нема 5G мрежа во употреба

Македонски телеком: Нема 5G мрежа во употреба

МУКАЕТОВ: ГРАЃАНИТЕ ДА БИДАТ СПОКОЈНИ - лекови и дезинфициенси ќе има, државата што побргу да побара пари

МУКАЕТОВ: ГРАЃАНИТЕ ДА БИДАТ СПОКОЈНИ - лекови и дезинфициенси ќе има, државата што побргу да побара пари

МИКРО И МАЛИ ПРЕТПРИЈАТИЈА: Бараме платите, здравственото и пензиско осигурување да бидат на товар на државата

МИКРО И МАЛИ ПРЕТПРИЈАТИЈА: Бараме платите, здравственото и пензиско осигурување да бидат на товар на државата

ОГРОМНИ ШТЕТИ: Коронавирусот економски ќе загрози најмалку 25 милиони луѓе

ОГРОМНИ ШТЕТИ: Коронавирусот економски ќе загрози најмалку 25 милиони луѓе

ВАЖИ ЗА СЕКОЈА ФИРМА: Mоже да доставуваат фактури електронски

ВАЖИ ЗА СЕКОЈА ФИРМА: Mоже да доставуваат фактури електронски

ЗЕЛЕНИ КОРИДОРИ: Земјите од регионот и ЕУ договорија олеснување на трговијата на примарни производи

ЗЕЛЕНИ КОРИДОРИ: Земјите од регионот и ЕУ договорија олеснување на трговијата на примарни производи

РАБОТА ВО ФАБРИКИТЕ ЗА ВИКЕНД: Работниците ќе одат со посебни дозволи

РАБОТА ВО ФАБРИКИТЕ ЗА ВИКЕНД: Работниците ќе одат со посебни дозволи

Комерцијална банка го откажа собранието, ама мнозинството акционери веќе ги поддржале одлуките

Комерцијална банка го откажа собранието, ама мнозинството акционери веќе ги поддржале одлуките