09 Март, 2021
0.0175

Познатиот водител Ване Маркоски си оди од Канал 5

Објавено во: Стил 02 Октомври, 2020

Познатиот ТВ водител Ване Маркоски заминува од телевизијата Канал 5. Информацијата ја сподели на социјалните мрежи самиот. 

„Поминавме одлични 5 години взаемна соработка, почит и разбирање. Дојде време за промена, а кога душата е „пуштена на најјако“ најлошо е да и противречиш, па затоа превземав чекор со кој ни се разделија патиштата. Благодарам на Канал 5 за целокупната доверба овој период, доверба која ја оправдав како работник, работник кој секогаш беше во први редови за одбрана на интересите на телевизија и програмата и останува уште цел месец, напиша Маркоски.

Вели дека засега нема друг ТВ ангажман.