15 Јуни, 2021
0.0199

Отворена нова IuteCredit експозитура во Аеродром

Објавено во: Мои пари 14 Мај, 2021

Денес во скопската општина Аеродром официјално беше отворена новата 9-та по ред експозитура на IuteCredit.

Новата експозитура, која е всушност четврта експозитура на IuteCredit во главниот град, се наоѓа на булеварот Јане Сандански во непосредна близина на трговскиот центар „Капитол“ и на граѓаните ќе им овозможи директно да се информираат и да аплицираат за најатрактивните брзи кредити на пазарот во Македонија. 

Ширењето на IuteCredit е пред сѐ одраз на позитивните резултати и големиот интерес на граѓаните за широкото портфолио на кредитни продукти кои компанијата ги нуди.

На отворањето на новиот објект присуствуваше и најдобриот македонски рели возач и бренд амбасадор на IuteCredit, Игор Стефановски Иџе, а уште за време на отворањето беа одобрени првите кредити на клиенти во новата експозитура. 

Финансиското друштво IuteCredit нуди кредитирање на физички лица со суми до 180 000 денари и можност за отплата на 42 рати, како и наменски кредити за купување на производи и услуги во голема партнерска мрежа која опфаќа повеќе од 130 продажни места од различни индустрии.

Покрај тоа, компанијата нуди и други специјализирани производи како кредит за пензионери до 75 години, кредит за рефинансирање на долгови во други финансиски друштва, како и Mastercard картичка која е единствена на пазарот и овозможува бројни поволности за плаќање со одобрениот кредит.

Неодамна IuteCredit ја лансираше и мобилната апликација MyIute која е целосно бесплатна и на корисниците им овозможува најбрзо и наједноставно да аплицираат за кредит и да ги добијат средствата директно преку својот мобилен телефон.

IuteCredit е дел од естонската групација AS IuteCredit Europe која во моментов е присутна во шест градови од Македонија и опслужува преку 70 000 клиенти. Освен во Македонија, IuteCredit работи и во Молдавија, Албанија, Босна и Херцеговина и Бугарија.

Можеби ќе ве интересира

ФОНДАЦИЈАТА „Д-Р МИХАИЛ ЛЕВЕНСКИ“, ДАРИ ПЕТСТОТИНИ ПРИМЕРОЦИ ОД КНИГАТА „КАКО ДА СТАНАМ СВОЈ“, НА ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА СО ИМЕ „БЛАЖЕ КОНЕСКИ“, КАКО АМАНЕТ ОД ЛЕВЕНСКИ, А ВО ЧЕСТ НА 100-ГОДИШНИНА ОД РАЃАЊЕТО НА КОНЕСКИ

ФОНДАЦИЈАТА „Д-Р МИХАИЛ ЛЕВЕНСКИ“, ДАРИ ПЕТСТОТИНИ ПРИМЕРОЦИ ОД КНИГАТА „КАКО ДА СТАНАМ СВОЈ“, НА ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА СО ИМЕ „БЛАЖЕ КОНЕСКИ“, КАКО АМАНЕТ ОД ЛЕВЕНСКИ, А ВО ЧЕСТ НА 100-ГОДИШНИНА ОД РАЃАЊЕТО НА КОНЕСКИ

Придружете му се на дијалогот за постепено напуштање на употребата на јагленот и праведна транзиција во регионите со јаглен во Западен Балкан и во Украина

Придружете му се на дијалогот за постепено напуштање на употребата на јагленот и праведна транзиција во регионите со јаглен во Западен Балкан и во Украина

Европа се обидува да ги забрза своите вложувања во водород, 5G и блокчејн

Европа се обидува да ги забрза своите вложувања во водород, 5G и блокчејн

Даниела од Свети Николе доби МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ вреден преку 1.300.000 денари

Даниела од Свети Николе доби МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ вреден преку 1.300.000 денари

Нептун подари 20 Fuego смарт телевизори за да се гледа Македонија на Европско

Нептун подари 20 Fuego смарт телевизори за да се гледа Македонија на Европско

Дрита Ислами, олимписка атлетичарка: „За 10 години ќе бидам пример за сите млади спортистки“

Дрита Ислами, олимписка атлетичарка: „За 10 години ќе бидам пример за сите млади спортистки“

Освежи го летото со Credissimo

Освежи го летото со Credissimo

Срушени државни рекорди на 10.000 метри на HalkEco Скопје Трча 10КМ

Срушени државни рекорди на 10.000 метри на HalkEco Скопје Трча 10КМ

Милион причини за гол на Македонија на Европското првенство - Mozzart за секој гол на Македонија донира милион денари!

Милион причини за гол на Македонија на Европското првенство - Mozzart за секој гол на Македонија донира милион денари!