17 Август, 2022
0.0298

Отровна змија касна жена на плажа во Сплит

Објавено во: Балкан 29 Јуни, 2022

Добивај вести на Viber

Отровна змија касна жена на плажа во хрватскиот град Сплит. 

Станува збор за романска државјанка со адреса на живеење во Сплит, пишува денеска локалниот портал Далмација Данас. Жената раскажала дека и заѕвонил мобилниот телефон на плажата и дека откако решила да одговори се повлекла во сенката на блиското дрво.

„Зборував, а потоа одеднаш почувствував силна болка. Кога погледнав во ногата, видов змија како бега во блиската грмушка“, рекла Моника.

Додала и дека имало многу крв, бидејќи се потврдило дека змијата ја каснала во вена.

Можеби ќе ве интересира

Спахиу: Имам неколку десетици облози со луѓе дека по три, десет или 20 години нема да постои држава Косово

Спахиу: Имам неколку десетици облози со луѓе дека по три, десет или 20 години нема да постои држава Косово

ЈАГЛЕН НЕМА НИКАДЕ НИ ЗА ЛЕК, А ЦЕНАТА ОДИ И ДО 26.000 ДИНАРИ - штом стигне на стовариштата ширум Србија, веднаш се распродава

ЈАГЛЕН НЕМА НИКАДЕ НИ ЗА ЛЕК, А ЦЕНАТА ОДИ И ДО 26.000 ДИНАРИ - штом стигне на стовариштата ширум Србија, веднаш се распродава

СРБИЈА ВО ЈУЛИ РЕГИСТРИРАШЕ ВИСОКИ 12,8 ОТСТО ИНФЛАЦИЈА, очекуваат да продолжи поскапување и следните месеци да достигне 14 проценти

СРБИЈА ВО ЈУЛИ РЕГИСТРИРАШЕ ВИСОКИ 12,8 ОТСТО ИНФЛАЦИЈА, очекуваат да продолжи поскапување и следните месеци да достигне 14 проценти

ВУК БЕШЕ ЧУДЕН НЕКОЛКУ ДЕНА - Сопругата на масовниот убиец од Цетиње, дала изјава во полиција

ВУК БЕШЕ ЧУДЕН НЕКОЛКУ ДЕНА - Сопругата на масовниот убиец од Цетиње, дала изјава во полиција

Српски авион полетал од Црна Гора, а потоа почнал ужасот: „Се слушна тресок, видов искри под моите нозе“

Српски авион полетал од Црна Гора, а потоа почнал ужасот: „Се слушна тресок, видов искри под моите нозе“

Вук Бориловиќ е погребан на тајна локација надвор од Цетиње

Вук Бориловиќ е погребан на тајна локација надвор од Цетиње

Чистел бунар и нашол вреќа со бомби

Чистел бунар и нашол вреќа со бомби

ДЕДО НА НАЈМАЛИТЕ ЖРТВИ ВО ЦЕТИЊЕ: Не ми ги уби само внуците и снаата, туку сите нас

ДЕДО НА НАЈМАЛИТЕ ЖРТВИ ВО ЦЕТИЊЕ: Не ми ги уби само внуците и снаата, туку сите нас

Што е најдено во куќата на убиецот Вук Бориловиќ во Цетиње?

Што е најдено во куќата на убиецот Вук Бориловиќ во Цетиње?