15 Август, 2020
0.0225

Лесно како 1, 2, 3: Управувајте со вашите сметки преку е-банкарство на Халкбанк од удобноста на вашиот дом (ВИДЕО)

Објавено во: Мои пари 25 Јуни, 2020

Во услови на пандемија на коронавирус кога здравствените експерти повикуваат на почитување на мерките, меѓу кои и одржување на физичка дистанца, избегнување на групирање и престој во затворени простории со повеќе луѓе, многу од нашите вообичаени практики, како што е и одењето во банка, се препорачува да се извршуваат по електронски пат односно преку интернет.

Токму затоа, Халкбанк, како банка која се грижи за здравјето на своите клиенти, подготви серија едукативни видеа за користење на нивните услуги од електронското банкарство, намалувајќи го ризикот од ширење на пандемијата, а во исто време, правејќи ги овие услуги уште подостапни до секој граѓанин. Сѐ што е потребно е да се инсталира мобилната апликација за е-банкарство на Халкбанк и оттука потребно е само да ги следите инструкциите во видеото.

Во видеата, на лесен и едноставен начин, чекор по чекор се даваат насоки за користење на сите услуги од електронското банкарство на Халкбанк. Видеата се едукативни, лесно разбирливи и прилагодени за секого, па дури и за оние кои помалку се снаоѓаат во користењето интернет или пак мобилни апликации.

Видеата даваат насоки како да го активирате електронското банкарство преку мобилната апликација, како да управувате со вашите банкарски сметки, како брзо и лесно да ги плаќате сметките за струја, вода, парно итн., како да плаќате преку ПП30 и ПП50 налози, како да ги плаќате кредитите и долговите на картичките и како да вршите откуп и продажба на девизни средства само со неколку клика на вашиот мобилен телефон. 

Во ова видео се запознаваме како да управувате со сите ваши сметки и картички преку е-банкарство на Халкбанк.

Погледнете го „чекор по чекор“ видеото:


Можеби ќе ве интересира

Биди дел од најголемата шопинг манија во градот: Биди дел од Garage Sale

Биди дел од најголемата шопинг манија во градот: Биди дел од Garage Sale

Онлајн промоција: „Девет – роман во илустрирани приказни“ на белградскиот дизајнер Славимир Стојановиќ-Футро

Онлајн промоција: „Девет – роман во илустрирани приказни“ на белградскиот дизајнер Славимир Стојановиќ-Футро

ЕВН Македонија ги насочува корисниците на алтернативни решенија за плаќање

ЕВН Македонија ги насочува корисниците на алтернативни решенија за плаќање

МЕЃУНАРОДНА НАГРАДА ЗА ИНОВАТИВНОСТ: Mакедонската компанија SINGULAR-победник на гејминг наградите во Талин

МЕЃУНАРОДНА НАГРАДА ЗА ИНОВАТИВНОСТ: Mакедонската компанија SINGULAR-победник на гејминг наградите во Талин

Технологијата и квалитетот рака под рака: Лондон Мет и предизвиците на модерното образование

Технологијата и квалитетот рака под рака: Лондон Мет и предизвиците на модерното образование

Халкбанк со ваучери за спортска опрема од 5.000 и 3.000 денари за редовните корисници на апликацијата HalkEco

Халкбанк со ваучери за спортска опрема од 5.000 и 3.000 денари за редовните корисници на апликацијата HalkEco

Донација од ЕуроникелИндустри за Општата болница во Кавадарци

Донација од ЕуроникелИндустри за Општата болница во Кавадарци

Книгата „ Монологија“ со најпознатите монолози на Тошо Малерот во сите книжарници „Литература.мк“

Книгата „ Монологија“ со најпознатите монолози на Тошо Малерот во сите книжарници „Литература.мк“

Сите „Со срце за Цобе“ – Сега донираме и преку Телеком

Сите „Со срце за Цобе“ – Сега донираме и преку Телеком