03 Јули, 2020
0.0474

Колку заработуваат најпознатите спортисти на светот од Инстаграм објавите?

Објавено во: Стил 15 Ноември, 2019

Постојат бројни луѓе кои тврдат дека начинот на живот што можеме да го видиме на Инстаграм не е воопшто автентичен…

Ова може да биде точно за обичните луѓе кои френетично се борат за популарност, но дефинитивно не може да се примени за познати личности кои добиваат милиони долари, и повеќе од тоа, кога споделуваат само еден дел од нивните реални животи на оваа социјална мрежа. Обичните смртници се чувствуваат среќни кога добиваат двоцифрени лајкови или кога имаме повеќе од 100 следбеници, но светот на Инстаграм е далеку поголем деловен потфат отколку што мислевме.

Според статистиката на Фејсбук, околу 83% од корисниците на Инстаграм откриле нови производи и услуги преку оваа платформа. Со толку голем број, спонзорите сакаат нивните луѓе да зборуваат за работите што ги нудат. Оние кои најудобно ја користат оваа платформа се светски познати и обожавани спортисти. Нивниот професионален живот е прилично отворен и навивачите внимателно го следат, поради што едвај чекаат нова објава од нивниот приватен живот.

Овој пат решивме да откриеме колку заработуваат најпопопуларните спортисти на светот од Инстаграм објавите читајте на Машки магазин, тука. 

Можеби ќе ве интересира

Никогаш не се лутеше, се решаваше со насмевка: Таткото на Влатко Илиевски за споменот на синот

Никогаш не се лутеше, се решаваше со насмевка: Таткото на Влатко Илиевски за споменот на синот

Се прислушкува и преку сијалици: Нов метод на тајните служби

Се прислушкува и преку сијалици: Нов метод на тајните служби

Видете ги блиндираните автомобили на ТИТО

Видете ги блиндираните автомобили на ТИТО

Првпат почнав да трчам за да изгубам некое кило: Сања Николовска Најдовски по подвигот Еверестинг

Првпат почнав да трчам за да изгубам некое кило: Сања Николовска Најдовски по подвигот Еверестинг

Кога ќе закрепнат малите бизниси, ќе ѝ вратат на државата: Интервју со овластениот сметководител и едукатор Мери Каровска

Кога ќе закрепнат малите бизниси, ќе ѝ вратат на државата: Интервју со овластениот сметководител и едукатор Мери Каровска

Само минута до 12: Одлуки во последен момент што го сменија целиот тек на историјата

Само минута до 12: Одлуки во последен момент што го сменија целиот тек на историјата

Нела Витошевиќ: Зошто е помалку опасно да работат кладилниците отколку театрите?

Нела Витошевиќ: Зошто е помалку опасно да работат кладилниците отколку театрите?

Излегуваме само на пазарење, децата ни пеат дома: Семејно со Соња Тарчуловска

Излегуваме само на пазарење, децата ни пеат дома: Семејно со Соња Тарчуловска