26 Август, 2019
0.0167

Кој е поуспешен од децата на Трифун Костовски?

Објавено во: Економија 15 Јули, 2019

Олга Костовска минатата година како управител била поуспешна од Коста Костовски според резултатите на финансиските резултати на семејните компаниите кои ги водат децата на познатиот скопски бизнисмен Трифун Костовски.

Сестрата Олга, раководејќи го осигурителниот бизнис, може да се заклучи дека „Еуролинк осигурување“ има нето-приходи 13,7 милиони евра во 2018, односно 1,74 милиони повеќе од една година претходно. Годината е завршена со безмалку 700.000 евра добивка.

Братот Коки како претседател на Надзорниот одбор на „Еуростандард банка“ годината ја заврши со загуба од 6,33 милиони евра. Нето приходите од камати лани изнесувале 4 милиони евра и тие се за 745.000 евра пониски од претходната година.

Останатите споредби на основните параметри во продолжение.

Можеби ќе ве интересира

Министерот за транспорт и врски ги повика градоначалниците да се подготват за секундарна гасификација

Министерот за транспорт и врски ги повика градоначалниците да се подготват за секундарна гасификација

Граѓаните скенираат фискални, но како ќе знаат колку пари треба да добијат назад?

Граѓаните скенираат фискални, но како ќе знаат колку пари треба да добијат назад?

Кој ќе седне во министерската фотелја за странски инвестиции?

Кој ќе седне во министерската фотелја за странски инвестиции?

ЕУ подготвува економски напад на САД: Ќе настрадаат гиганти како Фејсбук и Гугл

ЕУ подготвува економски напад на САД: Ќе настрадаат гиганти како Фејсбук и Гугл

За колку ќе пораснат пензиите

За колку ќе пораснат пензиите

ПРЕДЛОЖЕНА ЗА НАСЛЕДНИЧКА НА ТЕВДОВСКИ: Нина Ангелковска ќе управува со парите на граѓаните

ПРЕДЛОЖЕНА ЗА НАСЛЕДНИЧКА НА ТЕВДОВСКИ: Нина Ангелковска ќе управува со парите на граѓаните

Колку пари има во посредувањето за работа на брод?

Колку пари има во посредувањето за работа на брод?

Тркалезна маса на тема: „ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО КАКО ИМПЕРАТИВ ЗА СТАБИЛНИ И ПРЕДВИДЛИВИ УСЛОВИ ЗА ВОДЕЊЕ БИЗНИС“

Тркалезна маса на тема: „ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО КАКО ИМПЕРАТИВ ЗА СТАБИЛНИ И ПРЕДВИДЛИВИ УСЛОВИ ЗА ВОДЕЊЕ БИЗНИС“

Промени во органите на управување и раководење на Силк Роуд банка

Промени во органите на управување и раководење на Силк Роуд банка