21 Февруари, 2020
0.0178

Кој е побогат - основачот на „Лидл“, сопственикот на BMW или производителот на кафе Jakobs?

Објавено во: Стил 21 Јануари, 2020

Членовите на семејството Рејман кои водат империја за кафе и шампон се најбогатите Германци.

Со богатство од 35 милијарди евра, оваа претприемачка династија е на врвот на списокот на списанието Менаџер. Овој весник годишно објавува список на 1001 најбогати германски државјани врз основа на вредноста на акциите на нивните компании.

Семејството Реиман и нејзината компанија JAB Holding стојат зад производителот на кафе и чај Jacobs Douwe Egbertsи производителот на шампони Wella.

Детали на Машки магазин.


  Можеби ќе ве интересира

  Сезона на венчаници: Славни Македонки на своите свадби

  Сезона на венчаници: Славни Македонки на своите свадби

  Дали знаете што означува овој македонски симбол?

  Дали знаете што означува овој македонски симбол?

  Од Северџане до Ваљон Сума: Чија музика ќе се финансира со народни пари?

  Од Северџане до Ваљон Сума: Чија музика ќе се финансира со народни пари?

  Луј Витон, и сѐ е можно

  Луј Витон, и сѐ е можно

  Болките не ме спречија да успеам: Климентина Тунтева за планинарските авантури

  Болките не ме спречија да успеам: Климентина Тунтева за планинарските авантури

  НАША ТЕМА за женската сексуалност: Полесно е да се одглуми оргазам, отколку да се побара помош

  НАША ТЕМА за женската сексуалност: Полесно е да се одглуми оргазам, отколку да се побара помош

  Кучка како карактерна особина

  Кучка како карактерна особина

  На училиште доаѓаат пред сите, си одат последни: Како е да се биде ученик од рурална средина кој патува со автобус?

  На училиште доаѓаат пред сите, си одат последни: Како е да се биде ученик од рурална средина кој патува со автобус?

  Бевме другари седум години, ме побара за жена по 40 дена: Љубовната приказна на Тамара и Александар

  Бевме другари седум години, ме побара за жена по 40 дена: Љубовната приказна на Тамара и Александар