21 Јануари, 2020
0.0165

ЈП Водовод и Црвен крст со крводарителска акција

Објавено во: Мои пари 04 Декември, 2019

ЈП Водовод и канализација – Скопје и Црвен крст на РСМ - Општинска организација Чаир на ден 03.12.2019, организираа крводарителска акција на која се обезбедија 48 крвни единици од кои 42 мажи и 6 жени, а 8 лица беа одбиени.

Оваа крводарителска акција е една од двете традиционални акции, кои неколку години наназад се реализираат во соработка со ЈП Водовод и канализација - Скопје каде во просек се обезбедуваат 50 крвни единици, што е од особено значење за организацијата односно за процесот на  обезбедување на крвни единици, потребни за спасување на нечиј живот.

Можеби ќе ве интересира

Утре прекин на водоснабдувањето во Карпош

Утре прекин на водоснабдувањето во Карпош

Утре прекин на водоснабдувањето на повеќе улици

Утре прекин на водоснабдувањето на повеќе улици

Санирани два дефекти во Скопје

Санирани два дефекти во Скопје

Вториот MINI ONE од МИНИ И МАКСИ отпатува за Тетово

Вториот MINI ONE од МИНИ И МАКСИ отпатува за Тетово

Како со еден кредит да ги покриете сите месечни банкарски задолжувања

Како со еден кредит да ги покриете сите месечни банкарски задолжувања

Дефектот на ул.Гоце Делчев бб е завршен

Дефектот на ул.Гоце Делчев бб е завршен

Уличниот дефектот на Бул.Асном 40 е саниран

Уличниот дефектот на Бул.Асном 40 е саниран

HUAWEI го претставува P Smart Pro со тројна AI камера од 48 MP и воодушевувачки дизајн

HUAWEI го претставува P Smart Pro со тројна AI камера од 48 MP и воодушевувачки дизајн

Без вода денес овој скопски булевар

Без вода денес овој скопски булевар