31 Мај, 2020
0.0263

Интервјуа

Накова Парнарџиева: УНИБанка оди чекор напред во заштитата на интернет плаќањата

Накова Парнарџиева: УНИБанка оди чекор напред во заштитата на интернет плаќањата

06 Септември, 2019

Стојановски: Ветингот ќе биде болен процес, но мора да се утврди интегритетот

Стојановски: Ветингот ќе биде болен процес, но мора да се утврди интегритетот

06 Септември, 2019

Ексклузивно Веропулос: „Веро“ ги отвора вратите за многу нови вработувања

Ексклузивно Веропулос: „Веро“ ги отвора вратите за многу нови вработувања

29 Август, 2019

Ванковска: Рефренот на нашата транзиција е неказнивост на најмоќните и недопирливите

Ванковска: Рефренот на нашата транзиција е неказнивост на најмоќните и недопирливите

23 Август, 2019

Стеријовска: Се уште стоиме зад принципите на кои се заколна Јанева во СЈО, а не на личноста

Стеријовска: Се уште стоиме зад принципите на кои се заколна Јанева во СЈО, а не на личноста

22 Август, 2019

Перкс: За прифаќање на децата со попреченост надлежните мора да застанат на чело на промените

Перкс: За прифаќање на децата со попреченост надлежните мора да застанат на чело на промените

29 Јули, 2019

Дали целосната инклузија повторно ќе ги „исклучи“ децата со попреченост?

Дали целосната инклузија повторно ќе ги „исклучи“ децата со попреченост?

26 Јули, 2019

Апостолска: Не потрошивме денар на лопати и панделки, а 30 компании влегоа во нови инвестиции

Апостолска: Не потрошивме денар на лопати и панделки, а 30 компании влегоа во нови инвестиции

23 Јули, 2019

Јовановски: Независноста на судиите е најслабо оценета, неопходни се темелни реформи

Јовановски: Независноста на судиите е најслабо оценета, неопходни се темелни реформи

17 Јули, 2019

ШНЕБЕЛИ: Членството во ЕУ носи бенефит за сите инвеститори, а банкарските камати ќе паѓаат

ШНЕБЕЛИ: Членството во ЕУ носи бенефит за сите инвеститори, а банкарските камати ќе паѓаат

08 Јули, 2019

Интервју Кверинг: Германскиот бизнис со нетрпение очекува Северна Македонија да ги започне преговорите со ЕУ

Интервју Кверинг: Германскиот бизнис со нетрпение очекува Северна Македонија да ги започне преговорите со ЕУ

05 Јули, 2019

За некој сум егоцентрично копиле, за некој саркастичен: Ексклузивно интервју со Тик Так

За некој сум егоцентрично копиле, за некој саркастичен: Ексклузивно интервју со Тик Так

01 Јули, 2019

Ексклузивно интервју со директорот на Huawei: Корисниците на Huawei нека се безгрижни, смартфоните ќе работат со сите апликации

Ексклузивно интервју со директорот на Huawei: Корисниците на Huawei нека се безгрижни, смартфоните ќе работат со сите апликации

26 Јуни, 2019

Интервју Савески: Финансии е голем залак за Заев, Дураки заслужи „метла“ место прекоманда

Интервју Савески: Финансии е голем залак за Заев, Дураки заслужи „метла“ место прекоманда

24 Јуни, 2019

Христова: На 1188 се бараат броеви, ама и стари пријатели и изгубени документи

Христова: На 1188 се бараат броеви, ама и стари пријатели и изгубени документи

21 Јуни, 2019

Интервју, Гир Олсен: Маврово ќе има 500.000 посетители годишно

Интервју, Гир Олсен: Маврово ќе има 500.000 посетители годишно

19 Јуни, 2019

Интервју Каевски: Како млади политичари настојуваме на дијалог на повисоко ниво

Интервју Каевски: Како млади политичари настојуваме на дијалог на повисоко ниво

17 Јуни, 2019

Атанасоски: Ако запре се без почеток на преговори за ЕУ значи дека сме неспособни да функционираме

Атанасоски: Ако запре се без почеток на преговори за ЕУ значи дека сме неспособни да функционираме

12 Јуни, 2019