31 Мај, 2020
0.0118

Интервјуа

Горјан Јовановски: Многу општествени проблеми може да решиме со визуелизација на податоци

Горјан Јовановски: Многу општествени проблеми може да решиме со визуелизација на податоци

22 Октомври, 2019

ИНТЕРВЈУ АРСИМ ЗЕКОЛИ: Договорите со Грција и со Бугарија не требаше да се разберат како карт бланш за датум

ИНТЕРВЈУ АРСИМ ЗЕКОЛИ: Договорите со Грција и со Бугарија не требаше да се разберат како карт бланш за датум

18 Октомври, 2019

Дуковска: Сиромашните не се само статистика

Дуковска: Сиромашните не се само статистика

17 Октомври, 2019

Алексовска: Притисокот на општеството влијае на развојот на компаниите

Алексовска: Притисокот на општеството влијае на развојот на компаниите

15 Октомври, 2019

ИНТЕРВЈУ РАМКОВСКИ: Сериозни луѓе би сакале да вложат во нова А1

ИНТЕРВЈУ РАМКОВСКИ: Сериозни луѓе би сакале да вложат во нова А1

11 Октомври, 2019

„Кроациа Осигурување – Живот“ истрча најбрзо за двоцифрен раст на животното осигурување

„Кроациа Осигурување – Живот“ истрча најбрзо за двоцифрен раст на животното осигурување

10 Октомври, 2019

Интервју Дурнева: Дигитализацијата не е само поим и желба, туку реалност што ја креираме и живееме

Интервју Дурнева: Дигитализацијата не е само поим и желба, туку реалност што ја креираме и живееме

09 Октомври, 2019

ИНТЕРВЈУ ЈАНЧЕВ: Доколку ВМРО-ДПМНЕ не ја смени реториката и политиката, остава простор да се формира нова партија

ИНТЕРВЈУ ЈАНЧЕВ: Доколку ВМРО-ДПМНЕ не ја смени реториката и политиката, остава простор да се формира нова партија

04 Октомври, 2019

Стојановска: За 15 години постоење на КБ Прво пензиско друштво ги исполнивме очекувањата, пред сè на нашите членови

Стојановска: За 15 години постоење на КБ Прво пензиско друштво ги исполнивме очекувањата, пред сè на нашите членови

03 Октомври, 2019

Ексклузивно Мариноски: Орка холдинг ќе се консолидира и ќе расте и на македонско тло и на други пазари

Ексклузивно Мариноски: Орка холдинг ќе се консолидира и ќе расте и на македонско тло и на други пазари

27 Септември, 2019

Лабовиќ: Реформите во правосудството мора да се длабоки, а не декларативни

Лабовиќ: Реформите во правосудството мора да се длабоки, а не декларативни

26 Септември, 2019

Грнарова - стопанственици не доаѓаат на закажан состанок, Мартенс - за да станат добавувачи треба поголема ангажираност

Грнарова - стопанственици не доаѓаат на закажан состанок, Мартенс - за да станат добавувачи треба поголема ангажираност

24 Септември, 2019

Лазаровски: Доста е од поделби, црни сценарија и меѓупартиска омраза

Лазаровски: Доста е од поделби, црни сценарија и меѓупартиска омраза

23 Септември, 2019

КАКО ВАШИОТ НЕДВИЖЕН ИМОТ МОЖЕ ДА СТАНЕ ПРОФИТАБИЛЕН?

КАКО ВАШИОТ НЕДВИЖЕН ИМОТ МОЖЕ ДА СТАНЕ ПРОФИТАБИЛЕН?

21 Септември, 2019

FACILITY MANAGEMENT SERVICES - иноватор во управувањето со недвижностите

ИНТЕРВЈУ ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ: Мора да се обединиме за животот и иднината на граѓаните

ИНТЕРВЈУ ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ: Мора да се обединиме за животот и иднината на граѓаните

08 Септември, 2019

ИНТЕРВЈУ ДЕНКО МАЛЕСКИ: Визија за иднината на Македонија е повеќе да личиме на Европејци од север

ИНТЕРВЈУ ДЕНКО МАЛЕСКИ: Визија за иднината на Македонија е повеќе да личиме на Европејци од север

08 Септември, 2019

Денко Малески: Визија за иднината на Македонија е повеќе да личиме на Европејци од север

Денко Малески: Визија за иднината на Македонија е повеќе да личиме на Европејци од север

08 Септември, 2019

Интервју Богдановиќ: Со „Киро Глигоров“ поставивме стандард од кој не отстапувам се додека во Центар не биде се на тоа ниво

Интервју Богдановиќ: Со „Киро Глигоров“ поставивме стандард од кој не отстапувам се додека во Центар не биде се на тоа ниво

06 Септември, 2019