18 Јануари, 2021
0.0121

Интервјуа

ИНТЕРВЈУ ЗЕЌИРИ: Корона кризата го зголеми мобингот врз работниците, тие мора да се охрабрат да побараат заштита на суд

ИНТЕРВЈУ ЗЕЌИРИ: Корона кризата го зголеми мобингот врз работниците, тие мора да се охрабрат да побараат заштита на суд

03 Јуни, 2020

Интервју Милановиќ: Брзиот раст е во ДНК на Huawei, со 5G мрежата и невозможните замисли ќе се остварат

Интервју Милановиќ: Брзиот раст е во ДНК на Huawei, со 5G мрежата и невозможните замисли ќе се остварат

02 Јуни, 2020

ИНТЕРВЈУ СО Д-Р. ВЛАДИМИР ЛАЗАРЕВИК: Фијаско стратегијата за корона вирусот не е грешка на граѓаните, властите потфрлија

ИНТЕРВЈУ СО Д-Р. ВЛАДИМИР ЛАЗАРЕВИК: Фијаско стратегијата за корона вирусот не е грешка на граѓаните, властите потфрлија

02 Јуни, 2020

ИНТЕРВЈУ СВЕТОЗАР ЈАНЕВСКИ: Сега на луѓето им треба оптимизам, за економијата е нужна многу поголема поддршка

ИНТЕРВЈУ СВЕТОЗАР ЈАНЕВСКИ: Сега на луѓето им треба оптимизам, за економијата е нужна многу поголема поддршка

29 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ АКАДЕМИК КОЦАРЕВ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАНУ: Академијата истражува зошто се различни симптомите кај заразените со Ковид-19

ИНТЕРВЈУ АКАДЕМИК КОЦАРЕВ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАНУ: Академијата истражува зошто се различни симптомите кај заразените со Ковид-19

28 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ АРГИР: НЛБ Банка ќе продолжи да кредитира и да ги поддржува фирмите повторно да ги заживеат бизнисите

ИНТЕРВЈУ АРГИР: НЛБ Банка ќе продолжи да кредитира и да ги поддржува фирмите повторно да ги заживеат бизнисите

27 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ ТРПЕСКИ: Кризата е голем предизвик за економската наука но и предизвик за македонската економија

ИНТЕРВЈУ ТРПЕСКИ: Кризата е голем предизвик за економската наука но и предизвик за македонската економија

26 Мај, 2020

Интервју Хасановиќ: Корона кризата го засили единството меѓу сојузниците, но хибридните закани ќе се зголемат

Интервју Хасановиќ: Корона кризата го засили единството меѓу сојузниците, но хибридните закани ќе се зголемат

24 Мај, 2020

А1 Liveshop  е уникатно и единствено искуство на македонскиот пазар

А1 Liveshop е уникатно и единствено искуство на македонскиот пазар

15 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ РАМАДАНИ: МБУ најдобро ѝ одговори на пандемијата со целосни дигитални онлајн решенија во образовниот процес

ИНТЕРВЈУ РАМАДАНИ: МБУ најдобро ѝ одговори на пандемијата со целосни дигитални онлајн решенија во образовниот процес

15 Мај, 2020

АКАДЕМИК ТАКИ ФИТИ ЗА ФАКТОР: Во третиот пакет мерки мора да се обезбедат нови кредитни линии за малите и средните фирми

АКАДЕМИК ТАКИ ФИТИ ЗА ФАКТОР: Во третиот пакет мерки мора да се обезбедат нови кредитни линии за малите и средните фирми

13 Мај, 2020

Интервју на Фактор со Д-р. Љубен Арсенков: Единственото добро е враќањето на довербата во здравството кај граѓаните

Интервју на Фактор со Д-р. Љубен Арсенков: Единственото добро е враќањето на довербата во здравството кај граѓаните

11 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ ЉУШЕВ: Коронавирусот ја забрза дигиталната трансформација

ИНТЕРВЈУ ЉУШЕВ: Коронавирусот ја забрза дигиталната трансформација

08 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ ВАСЕВ: Онколошка терапија во регионалните центри - ги штитиме пациентите

ИНТЕРВЈУ ВАСЕВ: Онколошка терапија во регионалните центри - ги штитиме пациентите

08 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ Ковачевски: Маркетинг во криза - раст на фотографиите со миење раце за 600 отсто

ИНТЕРВЈУ Ковачевски: Маркетинг во криза - раст на фотографиите со миење раце за 600 отсто

08 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ ЖБОГАР: Очекувам преговорите за членство во ЕУ да ги почнете во втората половина на годината

ИНТЕРВЈУ ЖБОГАР: Очекувам преговорите за членство во ЕУ да ги почнете во втората половина на годината

07 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ ЧУЛЕВ: Одлуките на Комисијата за заразни болести имаат политичка димензија

ИНТЕРВЈУ ЧУЛЕВ: Одлуките на Комисијата за заразни болести имаат политичка димензија

07 Мај, 2020

Сашко Потер Мицевски: На Штип му треба кино, а градот да излезе од канџите на турбофолкот

Сашко Потер Мицевски: На Штип му треба кино, а градот да излезе од канџите на турбофолкот

06 Мај, 2020