18 Јануари, 2021
0.0127

Интервјуа

ИНТЕРВЈУ УЗУНОВ: И економската криза зависи од прифаќањето на мерките, а тоа ме плаши

ИНТЕРВЈУ УЗУНОВ: И економската криза зависи од прифаќањето на мерките, а тоа ме плаши

30 Јуни, 2020

ИНТЕРВЈУ ЕРСОЈ: На аеродромите ќе дезинфицираме четири пати дневно, пасошите ќе се поминуваат на фиксни читачи

ИНТЕРВЈУ ЕРСОЈ: На аеродромите ќе дезинфицираме четири пати дневно, пасошите ќе се поминуваат на фиксни читачи

25 Јуни, 2020

Интервју со Д-р Лесли Самози: Програмата за стипендирање Борис Трајковски е извонредна животна можност за некој кој е подготвен да забрза до следното професионално ниво

Интервју со Д-р Лесли Самози: Програмата за стипендирање Борис Трајковски е извонредна животна можност за некој кој е подготвен да забрза до следното професионално ниво

25 Јуни, 2020

Петар Колев: Време е да изградиме целосно нов систем!

Петар Колев: Време е да изградиме целосно нов систем!

24 Јуни, 2020

ИНТЕРВЈУ КУЗМАНОВСКИ: ПроКредит банка кредитира компании и во криза, милионска поддршка за локалната економија

ИНТЕРВЈУ КУЗМАНОВСКИ: ПроКредит банка кредитира компании и во криза, милионска поддршка за локалната економија

23 Јуни, 2020

ИНТЕРВЈУ КОЧОСКА: Владата ги задоцни мерките, не смееше толку долго да ги оставиме луѓето без приходи

ИНТЕРВЈУ КОЧОСКА: Владата ги задоцни мерките, не смееше толку долго да ги оставиме луѓето без приходи

22 Јуни, 2020

Интервју со Александар Стефанов: Александрија е населба која ги задоволува сите потреби од функционален и социјален карактер

Интервју со Александар Стефанов: Александрија е населба која ги задоволува сите потреби од функционален и социјален карактер

22 Јуни, 2020

ИНТЕРВЈУ СО Д-Р ФИЛИП СТАНКОВИЌ: Млад научник од Македонија кој  го менува светот на тутунската индустрија

ИНТЕРВЈУ СО Д-Р ФИЛИП СТАНКОВИЌ: Млад научник од Македонија кој го менува светот на тутунската индустрија

19 Јуни, 2020

ИНТЕРВЈУ СО Д-Р. НИКОЛА ПАНОВСКИ: Со ова темпо на новозарaзени, за година-две ќе се инфицира половина од населението во Македонија

ИНТЕРВЈУ СО Д-Р. НИКОЛА ПАНОВСКИ: Со ова темпо на новозарaзени, за година-две ќе се инфицира половина од населението во Македонија

18 Јуни, 2020

Интервју Сивевска: Текстилот се справи со производство на маски, но без модни линии кризата ќе биде многу посилна

Интервју Сивевска: Текстилот се справи со производство на маски, но без модни линии кризата ќе биде многу посилна

17 Јуни, 2020

ПОСТОИ ОПЦИЈА: Јавно да се објавуваат имињата на лицата кои треба да одат во самоизолација

ПОСТОИ ОПЦИЈА: Јавно да се објавуваат имињата на лицата кои треба да одат во самоизолација

15 Јуни, 2020

Интервју Атанасова: Лажните изјави во епидемиолошките анкети и непочитување на мерките ни се најголем проблем со КОВИД-19

Интервју Атанасова: Лажните изјави во епидемиолошките анкети и непочитување на мерките ни се најголем проблем со КОВИД-19

15 Јуни, 2020

Интервју со човекот кој ги сними дивите коњи на Пелистер: Не постои апсолутна слобода како што не постојат ни апсолутни правила

Интервју со човекот кој ги сними дивите коњи на Пелистер: Не постои апсолутна слобода како што не постојат ни апсолутни правила

13 Јуни, 2020

ИНТЕРВЈУ КОЕВСКИ: Вонредната состојба беше неопходна, но некои човекови права никогаш не смеат да се ограничат

ИНТЕРВЈУ КОЕВСКИ: Вонредната состојба беше неопходна, но некои човекови права никогаш не смеат да се ограничат

12 Јуни, 2020

ИНТЕРВЈУ Андреевски: И покрај кризата, инвеститорите не повлекуваа пари од ВФП фондот, приносите се високи

ИНТЕРВЈУ Андреевски: И покрај кризата, инвеститорите не повлекуваа пари од ВФП фондот, приносите се високи

10 Јуни, 2020

ИНТЕРВЈУ СО Д-Р. АНГЕЛЧО АНДОНОВСКИ: Морската вода може да биде медиум за пренос на корона вирусот?

ИНТЕРВЈУ СО Д-Р. АНГЕЛЧО АНДОНОВСКИ: Морската вода може да биде медиум за пренос на корона вирусот?

08 Јуни, 2020

Интервју Николај Крастев: Бугарско вето за Македонија ќе биде грешка, тоа му одговара само на руското влијание

Интервју Николај Крастев: Бугарско вето за Македонија ќе биде грешка, тоа му одговара само на руското влијание

08 Јуни, 2020

Матурантката Хана Селмани ќе учи на Њујорк универзитетот во Абу Даби со целосна стипендија

Матурантката Хана Селмани ќе учи на Њујорк универзитетот во Абу Даби со целосна стипендија

05 Јуни, 2020