03 Август, 2021
0.0188

Даниела од Свети Николе доби МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ вреден преку 1.300.000 денари

Објавено во: Мои пари 15 Јуни, 2021

МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Видеолотарија Касинос Австрија не престанува да го шири списокот со луѓе на кои им го променил животот, а последна меѓу нив е Даниела Младеновска од Свети Николе. На 10 јуни, вечерта околу 22 часот, нејзе ѝ се појави сигналот за освоен МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во вредност од 1.303.307 денари.

Даниела имаше желба да се слика со популарниот, голем чек и да сподели како се чувствува откако стана нашиот најнов милионер.

„Имавме некако претчувство дека тој ден ќе ни се падне голема добивка и ете, се случи“, рече Даниела и откри дека со сопругот планираат парите да ги искористат за да изградат нова куќа, во Свети Николе.

Покрај неа имаше уште еден добитник на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, кој посака да остане анонимен. Добивката се случи два дена претходно, на 8 јуни, во Спорт Лајф во Крива Паланка, а сумата изнесува 1.303.826 денари.

Терминалите на Видеолотарија Касинос Австрија се распространети низ цела земја и секој од нив има подеднакви шанси да донесе добивки Мини Џекпот, во вредност од 4.000-5000 денари, МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во висина од 1.200.000 до 1.800.000 денари или СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, кој се движи од 8.000.000 до 12.000.000 денари.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно

ПР објава

Можеби ќе ве интересира

Македонски Телеком со раст во првото полугодие и континуирана модернизација на мрежата

Македонски Телеком со раст во првото полугодие и континуирана модернизација на мрежата

Oкта има позитивни оперативни резултати и висока профитабилност во услови на континуиран раст на меѓународните цени на горивата

Oкта има позитивни оперативни резултати и висока профитабилност во услови на континуиран раст на меѓународните цени на горивата

ИутеКредит Македонија со поддршка за младиот математичар Дамјан Давков

ИутеКредит Македонија со поддршка за младиот математичар Дамјан Давков

Животното осигурување – вистински мудра одлука

Животното осигурување – вистински мудра одлука

Галичник Филм Фестивал – свој на своето!

Галичник Филм Фестивал – свој на своето!

Француски Orange ќе ја промовира 5G опремата на Huawei во Африка

Француски Orange ќе ја промовира 5G опремата на Huawei во Африка

Кире и Едина советуваат – Како во летните горештини?

Кире и Едина советуваат – Како во летните горештини?

Го тестиравме Huawei Watch 3 Pro - Турбо смарт часовник, со мега батерија, идеален за летна авантура и навремени нотификации

Го тестиравме Huawei Watch 3 Pro - Турбо смарт часовник, со мега батерија, идеален за летна авантура и навремени нотификации

Награда за „Врба“ во Њујорк

Награда за „Врба“ во Њујорк