16 Октомври, 2021
0.0247

Credissimo доби сертификат за деловна успешност

Објавено во: Мои пари 21 Септември, 2021

Credissimo е компанија којашто постојано работи на исполнување на утврдените добри практики во односите со клиентите, а во изминатите неколку години се стремеше да биде и доверлив партнер со кој може да се соработува.

Водечката финтек-компанија се здоби со уште едно големо признание – сертификат за деловна успешност! Овој сертификат се доделува на 2 % од најуспешните фирми во Македонија, а се добива врз основа на 20 индикатори за финансиска успешност, ликвидност, солвентност и долгови на компанијата.

Како деловно успешна компанија, Credissimo докажа дека освен тоа што е компанија која е транспарентна со клиентите, истото го постигна и со своите бизнис-партнери.

Совет од Credissimo

Формирајте пријателства засновани на доверба и лојалност. Комуницирајте отворено со другите и градете доверливи професионални односи со колегите.Како дел од корпоративниот свет, ако треба да изберете доверлив партнер во бизнисот, изберете го оној за којшто имате најмногу информации и докази дека може да биде потенцијален бизнис-партнер кој влева доверба и надеж за добра заедничка соработка.

ПР објава

Можеби ќе ве интересира

Жито пром - Гевгелија ги претстави новите колачи 4U на Саемот „Ануга“ во Келн

Жито пром - Гевгелија ги претстави новите колачи 4U на Саемот „Ануга“ во Келн

Huawei претстави седум иновации во дигиталната инфраструктура, создавајќи поголема вредност за клиентите и партнерите

Huawei претстави седум иновации во дигиталната инфраструктура, создавајќи поголема вредност за клиентите и партнерите

БАТ се обврзува на нето нула емисија на штетни гасови до 2050

БАТ се обврзува на нето нула емисија на штетни гасови до 2050

OKTA со поддршка на лицата со оштетен вид за нивно полесно учество во сообраќајот

OKTA со поддршка на лицата со оштетен вид за нивно полесно учество во сообраќајот

МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ вреден 1.311.293 денари освои Киро од Делчево

МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ вреден 1.311.293 денари освои Киро од Делчево

„Аџибадем Систина“ продолжува со Академска пракса за студентите, од оваа година овозможува и практични вежби

„Аџибадем Систина“ продолжува со Академска пракса за студентите, од оваа година овозможува и практични вежби

Со квалитетно образование до подобра иднина

Со квалитетно образование до подобра иднина

Нутриционист Тања Турунџиева за она што не го знаеме за холестеролот и триглицеридите

Нутриционист Тања Турунџиева за она што не го знаеме за холестеролот и триглицеридите

Македонија чекор пред сите во светот: Пуштена во употреба најголемата автоматска линија за резервоари за гас и водород

Македонија чекор пред сите во светот: Пуштена во употреба најголемата автоматска линија за резервоари за гас и водород