07 Март, 2021
0.0188

ЦИА на Твитер објави загатка: Можете ли да погодите колку е часот?

Објавено во: Стил 03 Декември, 2020

ЦИА на Твитер објави загатка со едноставно прашање, можете ли да погодите колку е часот само со помош на фотографијата?

„Ставете ги вашите аналитичарски способности на тест. Колку е часот на оваа фотографија“, пишува на постот од ЦИА.