22 Јануари, 2020
2.9492
(ВИДЕО) Човек се самозапали во Кочани

(ВИДЕО) Човек се самозапали во Кочани

Од Министерство за економија префрлаат: Владата треба да потпишува за ГА-МА

Од Министерство за економија префрлаат: Владата треба да потпишува за ГА-МА

Субвенционираните придонеси ја зголемија просечната нето-плата за 60 денари

Субвенционираните придонеси ја зголемија просечната нето-плата за 60 денари

ИМА ЛИ ОПЦИИ: Ранливата германска економија ја крши македонската

ИМА ЛИ ОПЦИИ: Ранливата германска економија ја крши македонската

НЕ СЕ ОТКАЖУВА ТРИ ДЕЦЕНИИ: Прилепчанец има интересна пасија

НЕ СЕ ОТКАЖУВА ТРИ ДЕЦЕНИИ: Прилепчанец има интересна пасија

БАНКИТЕ ПОЛНИ СО ПАРИ - фирмите не бараат или не им даваат кредити

БАНКИТЕ ПОЛНИ СО ПАРИ - фирмите не бараат или не им даваат кредити

Тргнат банерот со „северномакедонска“ кујна на саемот во Берлин

Тргнат банерот со „северномакедонска“ кујна на саемот во Берлин

(ВИДЕО) ГОЛЕМА ТРАГЕДИЈА: Загинаа двајца братучеди, автомобилот не може да се препознае

(ВИДЕО) ГОЛЕМА ТРАГЕДИЈА: Загинаа двајца братучеди, автомобилот не може да се препознае

СОНК децидно против формирање нов синдикат во високото образование, стравува дека така ќе извисат за повисоките плати

СОНК децидно против формирање нов синдикат во високото образование, стравува дека така ќе извисат за повисоките плати

Најнови вести

Корона вирусот ги „залула“ берзите: Акциите во скок по големиот пад

22 Јануари, 2020

Азиските берзи зајакнаа откако инвеститорите ги доведоа во прашање причините за стравот од ширење на вирусот корона кој ја зафати Кина.Пазарите во континенталниот дел на Кина направија пресврт откако паднаа повеќе од 1,0 проценти во утринското тргува

(ВИДЕО) Човек се самозапали во Кочани

(ВИДЕО) Човек се самозапали во Кочани

Владата носи закони со полна пареа: За еден месец 120 закони, 94 не биле на ЕНЕР

Владата носи закони со полна пареа: За еден месец 120 закони, 94 не биле на ЕНЕР

Ќе нема вода на улица во Хиподром

Ќе нема вода на улица во Хиподром

Како е да се биде студент за размена на МБУ?

Како е да се биде студент за размена на МБУ?

Кој тоа таму управува?! – ИДСЦС со одговори на најгорливите прашања

Кој тоа таму управува?! – ИДСЦС со одговори на најгорливите прашања