21 Февруари, 2020
0.0065
ПО ЗАЕВ И ЈАНКУЛОСКА: Али Ахмети на ред да каже што знае за случајот „Монструм“

ПО ЗАЕВ И ЈАНКУЛОСКА: Али Ахмети на ред да каже што знае за случајот „Монструм“

Колку пари има во бизнисот со продажба на очила за сонце

Колку пари има во бизнисот со продажба на очила за сонце

Македонска приказна како од Силиконската долина: Кодвел поместува граници во вештачката интелигенција

Македонска приказна како од Силиконската долина: Кодвел поместува граници во вештачката интелигенција

Горан Мауровски поставен за генерален директор на „Бетон“

Горан Мауровски поставен за генерален директор на „Бетон“

Предизборни математики и комбинаторики

Предизборни математики и комбинаторики

СРЕДНОШКОЛЦИ БЕЗ ПРОБЛЕМ КУПУВААТ ЦИГАРИ - досега не е изречена ниту една казна

СРЕДНОШКОЛЦИ БЕЗ ПРОБЛЕМ КУПУВААТ ЦИГАРИ - досега не е изречена ниту една казна

Анѓушев на 98 години - Стопанска комора: Порано проблемот беа финансиите, сега кадарот

Анѓушев на 98 години - Стопанска комора: Порано проблемот беа финансиите, сега кадарот

НОВИ ПЕРЈАНИЦИ И СТАРИ ЛИКОВИ - кои се сигурните партиски играчи на листите

НОВИ ПЕРЈАНИЦИ И СТАРИ ЛИКОВИ - кои се сигурните партиски играчи на листите

ВЕЉАНОСКИ, РИСТОВСКИ, ЈАНАКИЕСКИ НА ОБВИНИТЕЛНА КЛУПА: Им се суди за 27 април

ВЕЉАНОСКИ, РИСТОВСКИ, ЈАНАКИЕСКИ НА ОБВИНИТЕЛНА КЛУПА: Им се суди за 27 април

Најнови вести

Имаме стар возен парк, половина од возилата се со дизел-мотори

21 Февруари, 2020

Според податоците на Макстат базата, просечната старост на патничките автомобили во 2018 година во нашата држава е 19,1 години. На патиштата во 2018 година имало вкупно 415.000 патнички возила од кои 86,7 проценти или над 360.000 биле постари од десе

Анѓушев на 98 години - Стопанска комора: Порано проблемот беа финансиите, сега кадарот

Анѓушев на 98 години - Стопанска комора: Порано проблемот беа финансиите, сега кадарот

ЛЕСНО НАОЃААТ РАБОТА, А ИМААТ И НАЈГОЛЕМА ПЛАТА: Зошто е добро да се биде програмер во Македонија

ЛЕСНО НАОЃААТ РАБОТА, А ИМААТ И НАЈГОЛЕМА ПЛАТА: Зошто е добро да се биде програмер во Македонија

Само што започна, веднаш се одложи рочиштето за 27 април

Само што започна, веднаш се одложи рочиштето за 27 април

Продавам работно место

Продавам работно место

НОВИ ПЕРЈАНИЦИ И СТАРИ ЛИКОВИ - кои се сигурните партиски играчи на листите

НОВИ ПЕРЈАНИЦИ И СТАРИ ЛИКОВИ - кои се сигурните партиски играчи на листите