04 Јули, 2020
0.0085
Ампева: Државата давала субвенции, газдите не им исплатувале плата на текстилните работници

Ампева: Државата давала субвенции, газдите не им исплатувале плата на текстилните работници

Се бориме сега, а се плашиме за есента: Ќе издржи ли здравствениот систем

Се бориме сега, а се плашиме за есента: Ќе издржи ли здравствениот систем

Фирми прават масовни тестирања за вработените, трошокот влегува за даночење

Фирми прават масовни тестирања за вработените, трошокот влегува за даночење

Порасна минималецот: Од месецов повисока плата

Порасна минималецот: Од месецов повисока плата

Д-р Стојанов: Веќе нема познати кластери, вирусот се рашири низ цело Скопје

Д-р Стојанов: Веќе нема познати кластери, вирусот се рашири низ цело Скопје

Пандемијата и ограничувањата за патување ќе го живнат селскиот туризам

Пандемијата и ограничувањата за патување ќе го живнат селскиот туризам

И препакувана морска риба е македонски производ

И препакувана морска риба е македонски производ

СУДИЈКАТА КАЦАРСКА РЕАГИРА НА СПОТ НА ВМРО-ДПМНЕ: Отидоа предалеку, ова е злоупотреба на мојот лик

СУДИЈКАТА КАЦАРСКА РЕАГИРА НА СПОТ НА ВМРО-ДПМНЕ: Отидоа предалеку, ова е злоупотреба на мојот лик

Маж се удави во Охридско езеро: Пијан влегол во водата

Маж се удави во Охридско езеро: Пијан влегол во водата

Најнови вести

Вице Заев за бомбите: Рекла - казала лаги

04 Јули, 2020

Вице Заев, братот на лидерот на СДСМ Зоран Заев, во допис до медиумите вели дека објавените разговори се лаги од трети лица кои нема да ги попречат да даваат плати и да плаќаат даноци. „Објавените рекла-казала лаги од трети лица нема да ги попре

ФОТО: Мила Царовска се бакнува со Кан

ФОТО: Мила Царовска се бакнува со Кан

И препакувана морска риба е македонски производ

И препакувана морска риба е македонски производ

Бишевац позитивен на коронавирусот

Бишевац позитивен на коронавирусот

Ампева: Државата давала субвенции, газдите не им исплатувале плата на текстилните работници

Ампева: Државата давала субвенции, газдите не им исплатувале плата на текстилните работници

Се бориме сега, а се плашиме за есента: Ќе издржи ли здравствениот систем

Се бориме сега, а се плашиме за есента: Ќе издржи ли здравствениот систем