20 Јануари, 2018
0.3407
    ALK 7650    0.02%     BESK 9991    -3%     GRNT 824.02    0.32%     KMB 3152.12    0.17%     MTUR 4250    1.19%     OHB 5200    4%     OKTA 3111    -8.96%     RMDEN16 94.4    0%     RZUS 113    9.51%     SLAV 6100    95.89%     STB 960    1.65%     STIL 151.56    0.58%     TIKV 153    -2.55%     TKVS 3202    1.72%     TNB 13228.04    0.22%     TTK 951.17    1.04%     UNI 2000    0.03%     ZPKO 2710    4.23%

Агробизнис

Николовски потпиша свечена изјава за поддршка на Европската декларација за развој на производството на соја без ГМО

Николовски потпиша свечена изјава за поддршка на Европската декларација за развој на производството на соја без ГМО

19 Јануари, 2018

Расте откупната цена на тутунот, се интензивираат инвестициите во тутунската индустрија

Расте откупната цена на тутунот, се интензивираат инвестициите во тутунската индустрија

17 Јануари, 2018

Дали земјоделците должници ќе можат до државни субвенции?

Дали земјоделците должници ќе можат до државни субвенции?

16 Јануари, 2018

Од оваа работа годишно може да се заработат по 40.000 евра

Од оваа работа годишно може да се заработат по 40.000 евра

30 Декември, 2017

Заев: Обезбедивме навремена субвенција за достоинствен приход на тутунопроизводителите

Заев: Обезбедивме навремена субвенција за достоинствен приход на тутунопроизводителите

26 Декември, 2017

Ова е повредно од мед, цената е 100.000 долари

Ова е повредно од мед, цената е 100.000 долари

25 Декември, 2017

ОД ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК ДО КОЗМЕТИКА: Какви се органски производи има во Македонија?

ОД ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК ДО КОЗМЕТИКА: Какви се органски производи има во Македонија?

25 Декември, 2017

СДСМ тврди дека со новиот Закон за  персонален доход ќе има плус 7 милиони евра кај земјоделците

СДСМ тврди дека со новиот Закон за персонален доход ќе има плус 7 милиони евра кај земјоделците

23 Декември, 2017

ЗЕМЈОДЕЛСКИ РАЗВОЈ ВО ХАРМОНИЧЕН ОДНОС СО ПРИРОДАТА

ЗЕМЈОДЕЛСКИ РАЗВОЈ ВО ХАРМОНИЧЕН ОДНОС СО ПРИРОДАТА

17 Декември, 2017

OДЛИЧНА ИДЕЈА ЗА ЗАРАБОТКА: Расте и на сонце и во зима, и е доста скапа

OДЛИЧНА ИДЕЈА ЗА ЗАРАБОТКА: Расте и на сонце и во зима, и е доста скапа

13 Декември, 2017

Не сте свесни колку пари можете да заработите од овие две овошки

Не сте свесни колку пари можете да заработите од овие две овошки

12 Декември, 2017

Министерот Николовски и DGAgri согласни- итно зајакнување на капацитетите на Платежната агенцијата

Министерот Николовски и DGAgri согласни- итно зајакнување на капацитетите на Платежната агенцијата

12 Декември, 2017

Ќе тријат ли раце земјоделците од ИПАРД 2?

Ќе тријат ли раце земјоделците од ИПАРД 2?

07 Декември, 2017

Николовски: Кадровско екипирање на Платежната агенција и исплата на обештетувања на сточарите за „јазлеста кожа“

Николовски: Кадровско екипирање на Платежната агенција и исплата на обештетувања на сточарите за „јазлеста кожа“

04 Декември, 2017

Николовски: Предлог буџетот за 2018 за враќање на достоинството на земјоделците

Николовски: Предлог буџетот за 2018 за враќање на достоинството на земјоделците

02 Декември, 2017

МАКЕДОНСКИОТ КОСТЕН ИМА ИДНИНА: Полицијата да ги спречи кражбите во тетовско

МАКЕДОНСКИОТ КОСТЕН ИМА ИДНИНА: Полицијата да ги спречи кражбите во тетовско

22 Ноември, 2017

Николовски: За развојот на земјоделството, клучна е улогата на владините политики за забрзување на евроинтеграцискиот процес

Николовски: За развојот на земјоделството, клучна е улогата на владините политики за забрзување на евроинтеграцискиот процес

17 Ноември, 2017

Владата донесе пакет одлуки за секторот земјоделство

Владата донесе пакет одлуки за секторот земјоделство

16 Ноември, 2017